נחנך מעון יום נוסף ע"ש הרבנית מרגלית יוסף ע"ה

נחנך מעון יום נוסף ע"ש הרבנית מרגלית יוסף ע"ה (הגדל)

נחנך מעון יום נוסף של רשת 'נאות מרגלית' ע"ש הרבנית מרגלית יוסף ע"ה

ראש העיר, הרב מאיר רובינשטיין שנתכבד בקביעת המזוזה; "נדבך נוסף ומפואר בשרשרת מפעלי החינוך ברשת המשדרגת את איכות החינוך לגיל הרך בעיר הילדים" * הודה לשר התמ"ת, שלום שמחון ולהנהלת המשרד על תקציב הבינוי להקמת המעון

"המעון שאנו חונכים היום כאן בעיר הילדים ביתר עילית הנו נדבך נוסף ומפואר בשרשרת מפעלי החינוך בעיר. רשת 'נאות מרגלית' שבהנהלת מר ליאור גבאי משדרגת את איכות החינוך לגיל הרך ואני רואה בזה זכות גדולה להיות שותף לעשייה מבורכת ומקצועית זו – כך אמר ראש עיריית ביתר עילית, הרב מאיר רובינשטיין בטקס קביעת מזוזות וחנוכת מעון יום חדש של רשת 'נאות מרגלית'  שע"ש של הרבנית מרגלית יוסף ע"ה, א"ח ליבדלח"א נשיא מועצת החכמים, הראשל"צ מרן הגר"ע יוסף שליט"א. בטקס השתתפו; מ"מ רה"ע, הרב שלמה שרעבי. מנכ"ל רשת 'נאות מרגלית', מר ליאור גבאי והסגל הבכיר של העירייה.

מעון היום שנחנך מצטרף לעשרות מעונות יום לגיל הרך שמפעילה הרשת ברחבי הארץ. לצד מעונות היום מפעילה הרשת ברחבי העיר ביתר כ 100 משפחתונים הזוכים לשבחים רבים בעירייה ובמשרד התמ"ת.

הרב רובינשטיין הודה לשר התמ"ת, מר שלום שמחון ולהנהלת משרדו על תקציב הבינוי שהוענק לצורך הקמת המעון ולמנכ"ל הרשת, מר גבאי על חלקו בהשגת התקציב. כזכור, בעת סיור השר והנהלת המשרד בעיר ביקרו המשתתפים במעון יום ובמשפחתון של הרשת והרעיפו מחמאות רבות על איכות הטיפול והחינוך של הרשת לגיל הרך. "רשת זו משדרגת את איכות החינוך בגיל הרך בעיר הילדים ביתר עילית" – אמרו משתתפי הביקור.

מנכ"ל הרשת, מר ליאור גבאי הודה לראש העיר, הרב רובינשטיין ולהנהלת העירייה על הסיוע הרב בהקמת והפעלת המעונות והמשפחתונים ברחבי העיר. "אנו משקיעים משאבים רבים בסגל העובדים והצוות. הרשת בשיתוף עם המשרדים והרשויות השונות, אנשי אקדמיה וחינוך לגיל הרך משקיעה משאבים רבים בהכשרת כח אדם מקצועי ומיומן. בתוכנית העבודה וביעדים שהציבה הרשת, קיימת השקעה רבה בבניית ובשימור קאדר מקצועי הכולל: מטפלות מוסמכות, גננות, מנהלות מקצועיות, מדריכות ומפקחות פדגוגיות ואני שמח שיש לנו הזכות לפתוח בעיר התורה ביתר עילית מעון יום נוסף".