פרויקט 'כתוב בספר' יצא לדרך

פרויקט 'כתוב בספר' יצא לדרך (הגדל)

בחסות עיריית ביתר עילית לכבודו של מרן הראשל"צ, הגר"ע יוסף שליט"א:

נפתחה ההרשמה לפרויקט 'כתוב בספר' לעידוד כתיבת חידושי תורה לתלמידי הישיבות ואברכי הכוללים בעיר

וועדת רבנים בראשות רבני העיר והגאון רבי משה יוסף שליט"א תבחר את המצטיינים שיזכו במלגה שתוענק בעז"ה באירוע מיוחד בהשתתפות מרנן ורבנן שליט"א * את העבודות ישלחו הכותבים ללשכת יוזם הפרויקט, הרב דניאל טולידנו, בעירייה, עד כ"ט בתמוז

'אשריכם תלמידי חכמים שדברי תורה חביבים עליכם – ביתר ביתר לבשי חג כי גדול היום לנו' – כך במודעות ענק נתבשרו תושבי העיר ביתר עילית על פתיחת ההרשמה לתוכנית הגדולה לכבודה של תורה בעיר ביתר עילית – "כתוב בספר" לעידוד כתיבת חידושי תורה לתלמידי הישיבות ואברכי הכוללים בעיר.

בחסות עיריית ביתר עילית והעומד בראשה, הרב מאיר רובינשטיין החלה ההרשמה במסגרתה יגישו אברכי ותלמידי הישיבות בעיר מאמרים וכתבים של חידושי תורה לוועדת רבנים שתבחר מהם את המצטיינים להם יוענקו מלגות ופרסי עידוד באירוע בהפקת ענק המתוכנן להתקיים בעז"ה באודיטוריום העירוני ביום שני, כ"ט בחודש אב, בהשתתפות מרנן ורבנן, רבני העיר, חברי וועדת הפרס, ראשי הישיבות ומוסדות התורה בראשות נשיא מועצת חכמי התורה, מרן הגאון רבי עובדיה יוסף שליט"א.

את הפרויקט יזם חבר מועצת העיר, הרב ניסים טולידאנו שלקח על עצמו לפאר ולרומם קרנה של תורה ולומדיה בעיר ביתר עילית ולזכותו של מרן הראשל"צ, הגר"ע יוסף שליט"א. הרב טולידנו שגייס, כאמור, את חסות העירייה והעומד בראשה, ירכז את קבלת העבודות בלשכתו בעירייה עד יום כ"ט בתמוז. החבורות וחידו"ת שיכתבו אברכי הכוללים ובני הישיבות יועברו לעיונם של חברי הוועדה המיוחדת שהוקמה לפרויקט בראשות רבני העיר ובנו של מרן הראשל"צ, הגר"ע יוסף שליט"א, הגאון הרב משה יוסף שליט"א. החיבורים המצטיינים יזכו, כאמור, את כותביהם בפרסי ובמלגות עידוד.

ראש העיר, הרב רובינשטיין קרא אמש לאברכי הכוללים ובני הישיבות בעיר לשלוח את פרי חידושיהם ועבודותיהם לפרויקט הנעלה שיביא בעז"ה להרמת קרנה של תורה ולעידוד אלפי בני התורה.