יריד ארבעת המינים במרכז האירועים החדש

יריד ארבעת המינים במרכז האירועים החדש (הגדל)

יריד ארבעת המינים במרכז האירועים החדש בביתר עילית

בהנחיית ראש העיר, הרב מאיר רובינשטיין הועתק היריד המרכזי השנה לאולם האודיטוריום הגדול שבמרכז האירועים ההולך ומוקם ברחוב ברסלב בעיר בכדי שיוכל לקלוט את כמות הרוכשים והדוכנים

במתחם המיועד לאולם האודיטוריום הגדול במרכז האירועים החדש ההולך ומוקם ברחוב ברסלב בשכונת הדקל בביתר עילית, החל אגף שפ"ע בעירייה בעבודות פיתוח והכשרה לקראת הקמת יריד ארבעת המינים המרכזי. היריד הענק יחל לפעול במוצאי יוה"כ עד שעות מספר קודם כניסת החג. השנה יתקיים ביתן מורי ההוראה שליט"א באתר היריד בשיתוף בד"צ 'אגודת ישראל'.

ע"פ הנחיית ראש העיר, הרב מאיר רובינשטיין הועתק יריד ארבעת המינים השנה למתחם מרכז האירועים, אשר העבודות לבנייתו בצעדי ענק, מצויות בעיצומן, וכל זאת בכדי שציבור המהדרין במצוות יוכל לבחור ולרכוש את ארבעת המינים בריווח וברחבות. עד עתה התקיים היריד המרכזי באולם בית ברכה שהיה צר מהכיל את עשרות הדוכנים ואת אלפי התושבים המבקרים מדי שנה בשנה ביריד המתקיים בין יוה"כ לסוכות.

בתצלום: יריד ארבעת המינים בביתר עילית (צילום ארכיון)