העירייה חנכה פארק משחקים מונגש לילדים בעלי מוגבלויות

09/07/2018

גן שעשועים לילדים מוגבלים: עיריית ביתר חנכה השבוע פארק משחקים ייחודי - מונגש, המותאם לילדים בעלי מוגבלויות

בשורה לילדים בעלי מוגבליות בביתר עילית: עיריית ביתר סיימה בימים אלו את הקמתו של פארק משחקים ייחודי - נגיש לילדים בעלי מוגבלויות, המצויד במתקני משחקים מיוחדים.

פארק המשחקים החדש, הינו חלק מיוזמת פורום "ביננו" הפועל מזה כמה שנים בשיתוף העירייה. בין יוזמות הפורום נמצאות שורה ארוכה של פעילויות ייחודיות מטעם העירייה, עבור הילדים המיוחדים וכן עבור בני משפחותיהם הנושאים עימם בעול.

"מדובר בבשורה גדולה לילדים המיוחדים של ביתר", אומרים בעירייה. "אנו מייחסים לילדים הללו חשיבות גדולה וזכות קדימה בכל נושא, ובאמצעות פורום המשפחות המיוחדות "בנינו", אנו מקדמים כל העת מיזמים חשובים לטובת הילדים המיוחדים ובני משפחותיהם. גם פארק המשחקים החדש, הוא תוצאה של החשיבה הזו כיצד ניתן לסייע ולהנעים לילדים המיוחדים".

בעירייה קוראים לציבור לשמור על הגינות הללו, ולדווח למוקד העירוני על כל מקרה של פגיעה או בעיה. "אנו משקיעים מיליוני שקלים בהקמת ושדרוג הגינות והמתקנים, למענם ולהנאתם של ילדי העיר. אנא סייעו לנו לשמור עליהם שלמים, למענכם".